Det var en gång en väldigt liten pojk från pakistan.....

Det var en gång en liten pojk från pakistan vars högsta önskan var att bli världens mäktigaste maffiaboss. En dag när han hjälpte sin väldigt sjuka granne i trädgården, körde en stor svart bil förbi. Pojken såg bilen och tänkte att det säkert var va en maffiaboss. Han tog sin cykel och cyklade efter bilen in i en mörk gränd. Där bilen stannade. Ut steg en man som hade en riktigt stor skepparkrans, pojken blev rädd och började skrika, mannen med skepparkransen som var finsk polis arresterade pojken för att pojkens pappa var alban och det är förbjudet i pakistan att ha en pappa som är alban och drömma om att bli maffiaboss. Så pojken blev inlagd på ett mentalsjukhus i Litauen där han fick en mystisk sjukdom och dog.

Det va en gång en väldigt uppspelt gammal bonde....

Det va en gång en väldigt uppspelt gammal bonde som älskade blåbärsoppa. En dag när han skulle ut på sina ägor och plocka blåbär så blev han väldigt förvånad och ledsen när såg att någon hade stulit alla blåbären. Bonden tog sin häst och red till Mora, för han tänkte åka wasaloppet, för där hade dom minsann blåbärsoppa tänkte han. När han kom fram och skulle anmäla sig, fick han inte vara med för att det var fullt. Då såg bonden en mystisk farbror bakom ett staket med en ask i handen, och det var samma askar som bonden säljer blåbär i. Bonden tänkte att det var säkert han som stulit hans blåbär och gick fram och slog ner honom. Farbrorn dog direkt. Alla i Mora blev jätteledsna, och tog bonden till en stuga där dom misshandlade honom till den milda grad. Sen kom ägaren av wasaloppet in i stugan och berättade för bonden att han var bondens farfar, och sen sa han att bonden hade sålt alla hans ägor till wasaloppet. Men det hade han glömt bort för han hade fått alzheimers. När han fick reda på det fick han en kraftig förkylning och dog.

Det var en gång en väldigt positiv gammal man.....

Det var en gång en väldigt positiv gammal man som alltid gick runt på stan och sjöng vaggvisor, för han tyckte det va roligt. En dag när han skulle gå och lära sig spela blockflöjt, mötte han en gammal kjejsare från bulgarien som såg arg ut. Mannen blev rädd och började ana oråd, så han sökte upp en doktor, för han ville undersöka sig. Mannen anade att han fått någon hemlig sjukdom av kjejsaren, eftersom han inbillade sig att kjejsaren förtrollat honom. Doktorn hittade felet och ringde upp en historisk trollkarl som han kände på grönland, som brukar ordna upp det mesta. Trollkarlen kom dit och berättade för mannen att han var mytoman och att han ljög om allt. Mannen spelade inte alls blockflöjt utan piano och han mötte ingen kjejsare för den han mötte var hans farfar. Mannen hade dessutom ljögit om att han var positiv. I själva verket var han arg som ett bi. När mannen fick reda på sanningen fick han malaria och dog.

RSS 2.0